Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Costin2304	                   

Buna Seara, Costin este numele meu , am o problema si as dori sa cer sfatul mai multor oameni ,persoanelor care probabil au trecut priin  asta si au reusit cu ... (vezi toată discuția)
	                    Costin2304	                   

Buna Seara, Costin este numele meu , am o problema si as dori sa cer sfatul mai multor oameni ,persoanelor care probabil au trecut priin  asta si au reusit cu ... (vezi toată discuția)

AlexandraAleAle	                   

Buna ziua!
As dori niste sfaturi in legatura cu hartuirea psihica.
Speta este urmatoarea:
L-am cunoscut pe subsemnatul acum 1 an si in urma relatiei a ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandraAleAle	                   

Buna ziua!
As dori niste sfaturi in legatura cu hartuirea psihica.
Speta este urmatoarea:
L-am cunoscut pe subsemnatul acum 1 an si in urma relatiei a ... (vezi toată discuția)

blije	                   

Buna ziua! Ma numesc Marius. Sunt impreuna cu o fata de un an si jumatate, ea fiind minora in varst de 16 si jumatate. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia ... (vezi toată discuția)
	                    blije	                   

Buna ziua! Ma numesc Marius. Sunt impreuna cu o fata de un an si jumatate, ea fiind minora in varst de 16 si jumatate. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia ... (vezi toată discuția)