avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Neclaritati fiscale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Neclaritati fiscale

Am cumparat o masina cu factura din italia in anul 2015. In 2018 sunt chemat de ANAF pt neclaritati in ce priveste achizitia. Cu ce as fi putut gresii intrucat ma consider un om extrem de corect?simpla invitatie a lor ma nelinisteste.ei imi cer documentele de provenienta pe care le am ,factura in original plus traducerea ei.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Angajat... finantez angajator! moweedy2 moweedy2 Buna ziua, Sunt angajatul unei SA. In exercitarea atributiilor de serviciu,intr-un caz bine definit s-a impus traducerea unor documente provenite dintr-o ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)