avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt reclamat pentru furt, deși am dat declarație pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt reclamat pentru furt, deși am dat declarație pe propria răspundere că voi restitui suma. Mă poate ajuta cineva?

Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze.
Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost prins de seful meu ca am furat din bani din casa eu fiind vanzator la un abc non stop , am rescunoscut , m-a obligat sa imi scriu demisia si mi-a dat termen 3 zile asta fiind vineri 23.07.2018 am intrat la lucru pe duminica seara 25.07.2018 trebuia sa ii inapoiez o suma de 3 000 lei ca sa nu ma dea la politie am dat declaratie pe proprie raspundere .. zis si facut ... acum iar 7.08.2018 am auzit ca ia spus la un prieten ca m-a dat la politie .. ce e de facut ? sunt foarte bulversat ..
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Va puteti împăca daca restituiti banii si este de acord.
Este însă bine sa aveti avocat ca sa nu aveti probleme.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
am uitat sa mentionez ca m-a dat la politie si a spus ca este prejudiciu in valoarea de 15.000 lei
Inteleg ca v-ati recunoscut fapta. Daca achitati prejudiciul si va impacati se va dispune clasarea, altfel, riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt- ma poate ajuta cineva? Alex21222 Alex21222 Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze. Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Ștefan_888 Ștefan_888 Am mers in seara asta la un magazin non stop din care am furat. Nu a fost prima dată când am făcut asta dar de data asta patronul m-a văzut pe camera, a ... (vezi toată discuția)
Buna ! am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã ... Cristina Mavic Cristina Mavic Buna ! Am gasit un portofel in cabina de proba, l am luat acasã si apoi am cautat proprietara pe o retea sociala si i l-am inapoiat. Insa cu o lipsa de 200 ... (vezi toată discuția)