avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ACUZAT DE FURT- MA POATE AJUTA CINEVA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ACUZAT DE FURT- MA POATE AJUTA CINEVA?

Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze.
Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost prins de seful meu ca am furat din bani din casa eu fiind vanzator la un abc non stop , am rescunoscut , m-a obligat sa imi scriu demisia si mi-a dat termen 3 zile asta fiind vineri 23.07.2018 am intrat la lucru pe duminica seara 25.07.2018 trebuia sa ii inapoiez o suma de 3 000 lei ca sa nu ma dea la politie am dat declaratie pe proprie raspundere .. zis si facut ... acum iar 7.08.2018 am auzit ca i-a spus la un prieten ca m-a dat la politie si ca am facut pagube in valoare de 15. 000 lei .. ce e de facut ? sunt foarte bulversat ..
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:05, 8 Iulie 2018
Buna ziua,
Deocamdata nu aveti nicio informatie certa ca a formulat plangere impotriva dv. Daca a facut acest lucru, inseamna ca se instrumenteaza un dosar penal pentru furt si ca veti fi chemat la politie pentru declaratii. Poate ca, dupa ce v-a prins seful, acesta a facut un inventar si toata lipsa din magazin v-o imputa dv.!
Daca veti avea dosar penal, veti avea nevoie de un avocat pentru a va asigura o aparare eficienta.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt reclamat pentru furt, deși am dat declarație pe propria răspundere că voi restitui suma. mă poate ajuta cineva? Alex21222 Alex21222 Am apelat la ajutorul dumneavoastra pentru ca nu am unde sa apelez la un avocat care sa nu ma taxeze. Sa va spun cum stau lucrurile. Luna trecuta am fost ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)
Calomnie? marcus68 marcus68 Sunt chemat la postul de politie printr-o reclamatie facuta de o vecina senila, precum ca i-am furat ceva din gradina...Locuiesc in oras si acolo am o ... (vezi toată discuția)