avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

Buna ziua, daca prima instanta a respins cererea de judecata cu drept de apel si am facut Apel la Curtea de apel tm si Curtea de apel ne/a respins apelu prin hotarare definitiva, mai putem face contestatie in anulare la Crutea de apel asupra hotarari care este calea de atac va multumesc.
Buna ziua,
daca aveti motiv de promovare a contestatiei in anulare, desigur ca puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)