Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
frate uite alt caz , unde ai putea sa ma ajuti tot cu un sfat sa fac sau sa nu , eu am avut tot traseul de 30 de min , o singura oprire de motor , cum 100 de metri inainte sa ma opreasca pe dreapta sa imi dea raspunsul , am dat de o trecere de pietoni , in care in fata si in spatele trecerii de pietoni , e parcare, nu ai vizibilitate nici macar la sfertul treceri , apoi pe trotuar ,, cand eram cu botul masinii pe acea linie alba unde regulamentar trebuia sa opresc , atunci l am vazut pe individ coborand dupa trotuar , am incercat sa pun frana cat sa nu il dau nici pe politist cu capul de bord , nici sa nu ii ofer prioritate pietonului , ideea e ca mie masina mi a incetinit inspre oprit aveam sa zic 5km/h , in jumatea treceri , eu cand am vazut asa pe moment am dat drumul la frana sa se scurga masina , si ma picat pe neacordare de prioritate , crezi ca as rezolva ceva cu o contestatie , multa lume imi spune ca nu a vrut sa imi dea permisu , iar la sf pana sa ma dau jos , mi a spus in felul urmator " imi place de tine cum conduci , imi place ca esti sigur pe tine si stii sa apreciezi traficul , dar din pacate esti respins " .
[ link extern ]
[ link extern ]
Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit neregulamentar, cera ce nu am facut mergand mult mai incet decat toti participantii in trafic.(scazandu-mi)3 puncte si pt asta.