Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit neregulamentar, cera ce nu am facut mergand mult mai incet decat toti participantii in trafic.(scazandu-mi)3 puncte si pt asta.
Tati politistu nu este o sperietoare sau nu ar trebui sa fie ... greșeli facem toții emotii unii au mai multe alți mai puține, îmi pare rău că unii gândesc în mod egoist .....
Salut!am și eu o fază tot asa discutabila,care cred ca merita contestată,acum vreau sa vad și părerea altora. Tot la o trecere de pietoni,nu aveam vizibilitate din stanga ,mergeam cu o viteză scăzută,pentru ca trebuia sa fac la stanga imediat,m am asigurat,dar in stanga vine o doamnă după mașină. Eu am oprit mașina total,dar din cauza poleiului m am dus cu botul un pic deasupra liniei. Am fost picat pentru neacordare de prioritate,chiar dacă nu am afectat circulația,nici nu am pus în pericol pe doamna,din moment ce nu avea niciun picior pe trecere. Dacă ați putea să mi da ți o părere!