avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract vodafone?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract vodafone?

Am făcut un contract de portare al unui nr de tel .in 24 ore am anulat cererea dar contractul M i sa spus ca nu poate sa fie reziliat .mentionez ca nu am adus prejudicii societății respective (telefon gratuit șau alte beneficii).m i sa cerut taxa de reziliere 24 luni x 35 lei abonamentul .nr portat nu a fost activat nici nr provizoriu. Ce pot face ?vamultumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Cristinagrigoras, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent! teapa la portare!!! irinairina13 irinairina13 Ce se poate face pentru reziliarea contractului cu noua firma in cazul in care portarea nu se poate realiza, din cauza ca abonatul se afla inca in perioada ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)