avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce pedeapsa sa ma astept?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce pedeapsa sa ma astept?

M-am dus la curve, pe centura. Negociez cu una 500 lei pt.2 ore , dar ea dupa nici 2 minute imi zice ca o cheama pestele. Evident fals, nici nu i-a sunat telefonul. , si i-am zis "stai aici fa"...eaa inceput sa urle in timp ce i-am mai bagat-o cam cu fortza, desi ea ma lasase ca o platisem si actul sexual incepuse deja, doar ca ea vroia sa plece , sa-mi traga tzapa s sa ma lase neterminat. Este o binecunoscuta tepara. Ce pot pati? A venit politia m-a legitimit, etc, ea plangea si au dus-o la IML. Nu am cazier sau altceva.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
taabian, utilizator
"Actul sexual deja incepuse" asta e ce zice el, nu ce zice ea.
Conteaza ce reiese din dosar.
Din moment ce actul ă fost acceptat primind bani violul nu poate exista pe.motiv ca s-a răzgândit în timpul actului...pentru ca a acceptat actul...anterior începerii acestuia...
Ea însă poate declara altceva...si de aceea trebuie stiut exact.
Depinde si ce alte probe există sau daca exista.
Este sau poate fi un caz complex si de finețe juridică...

P9ate ar trebui să depună si un denunț împotriva proxenetului.
E bine însă sa aiba avocat care sa analizeze în concret cazul deoarece variante exista dar detaliile contează...
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minora PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa stiu,daca intretin acte sexuale cu o persoana de sex diferit,si eu am 18,si ea 17,si amandoi vrem,ce pot patii prin lege? (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de tentativa de viol hobbit hobbit Sunt acuzat de o tentativa de viol. Am fost agresat... de o gasca de derbedei si ei ca sa obtina circumstante atenunate au zis ca am vrut s-o violez pe una ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru clientii prostituatelor ? XmasterX XmasterX Exista la noi vreo lege cu privire la clientii prostituatelor ? Daca esti prins asupra faptului, ce poti sa patesti, conform legii ? Apropo, care e legea ... (vezi toată discuția)