avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Certificat fiscal cu datorii si TVA de recuperat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Certificat fiscal cu datorii si TVA de recuperat

Am primit la documentatia de calificare un certificat de atestare fiscala din care rezulta ca firma are datorii ,dar are si de recuparat TVA ,in suma ceva mai mare decat sunt datoriile.In situatia in care nu exista garantia ca aceasta suma va fi returnata ,se poate respige oferta ca fiind inacceptabila? Prin fisa de date am solicitat ca certificatul de atestare fiscala sa fie fara datorii,conditie care a fost indeplinita de ceilalti ofertanti si eu consider ca ar fi un tratament inegal daca am accepta acest certificat cu datorii.
Cel mai recent răspuns: adivioletamia , utilizator 22:49, 10 Noiembrie 2009
Solicitati rambursarea soldului de suma negativa si vi se vor compensa datoriile daca totul este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Certificat finante valabil dar necorespunzator ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am o procedura la care a avut loc deschiderea in 28.03.2013. In Fisa de date cerinta este ca certificatele de la Finante si Primarie sa ateste ca ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 11 alin. 4 din hg nr. 925/2006 actualizata tarola odeta tarola odeta Un ofertant participant la o licitatie uzeaza de dreptul prevazut de art. 11 alin.4 din HG 925/2006, actualizata si a depus o Declaratie pe propria raspundere ... (vezi toată discuția)