avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Doresc să cumpăr o construcție cu finalitate și recepție făcută de pe un teren concesionat de la primărie. Ni sa spus la notariat că ne trebuie o foaie prin care primăria e de acord că noi să cumpărăm acea construcție de pe terenul lor. Cei de la primărie zic că nu eliberează acea foaie. Ce este de făcut? Casa are toate actele necesare de vânzare mai puțin acea foaie de la primărie. Multumesc
Ceva nu este in regula, Inteleg ca terenul face parte din domeniul public, pentru care primaria a incheiat act de concesiune. Cine a construit casa pe terenul concesionat? Daca proprietarul casei este alta persoana decat primaria, nu vad ce acord va trebuie de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa pe teren concesionat.ce trebuie verificat? gabriela paius gabriela paius buna ziua.am si eu o intrebare(cred ca mai multe de fapt).parintii mei vor sa vanda apartamentul si sa cumpere o casa in comuna pantelimon,pe un teren ... (vezi toată discuția)
Cumparare de la minor 17 ani ContSters96141 ContSters96141 Vreau sa cumpar de la un minor de 17 ani o casa in constructei, construita pe un teren concesionat. Parintii copilului traiesc amandoi si nu sunt ... (vezi toată discuția)