avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, pot trece la norma de venit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, pot trece la norma de venit?

As avea nevoie de putin ajutor, va rog. Cand mi-am deschis PFA-ul in 2014, pe Certificatul de Inregistrare, la activitatea principala a fost trecut un singur cod Caen, si anume 6201. Insa, pe Certificatul Constatator emis tot la data infiintarii, este o sectiune unde scrie ca PFA-ul intruneste conditiile necesare realizarii activitatilor specifice pentru trei coduri Caen: 6201, 6202 si 6311. In aceste conditii, pot sa trec la norma de venit?
Cel mai recent răspuns: Pacu-daniel2000 , utilizator 16:50, 21 Iulie 2018
In aceeasi situatie am fost si eu. Am gasit in lege ca normele de venit se insumeaza, asa ca cel mai bine e sa te duci la registrul comertului si sa ti lasi doar codul CAEN pe care activezi. Deasemenea am gasit scris va nu poti trece la norma de venit daca nu ai cel.putin 2 ani pe sistem real..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
De la norma de venit la sistem real MikePort MikePort Buna ziua, Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)