avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

buna ziua,in urma cu 4 zile la locul de munca a venit o poprire pe salariu,tin sa mentionez ca niciodata nu mi a venit o instintare de la vreo firma de recuperare(Ultimo portofolio) care reprezinta Provident.Creditul a fost facut in 2013.Am platit o parte din el dar dansii au marit rata de la luna la luna si nu am mai putut plati.Poprirea este de 441 ron in conditiile in care salariu este 1470 net,eu sunt mama singura cu copil in ingrijire.Invatati-ma ce sa fac ptr a miscora aceasta rata.Cum poti sa dai pe cineva in judecata fara sa trimiti o citatie?
Cel mai recent răspuns: teo06 , utilizator 09:53, 11 Iulie 2018
M0dalitatea prin care ati putea micsora cuantumul popririi, este de a lua legatura cu creditorul si de a semna cu acesta o conventie de esalonare a datoriei, conventie in care sa fie specificat un cuantum de asa maniera incat Dvs sa-l puteti achita.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face ... Anamaria pavel Anamaria pavel Bună ziua! Aș vrea să întreb ceva, anume:se mai pot face angajamente pentru plată eșalonată la executorii judecătorești? Am primit o adresă la ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe acelasi salariu advsys advsys Situatia este urmatoare ... Un salariat are infintat o poprire de 1/3 din venitul net , acesta achitand in momentul de fata 150 ron, salariatul a facut un ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale- cuantum poprire justme8 justme8 buna ziua, am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca si fara girant pe 5 ani, din nefericire salariul mi-a fost micsorat , avand monentan unul brut ... (vezi toată discuția)