avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte necesare PUZ Iunie 2018
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte necesare PUZ Iunie 2018

Salutare tuturor,
Imi puteți da un răspuns, vă rog?

"Înainte să mă apuc de înjurat conducatorii tării aș dori cateva păreri avizate.
Conform informațiilor din link-ul de mai jos, pentru trecerea terenului din extra in intravilan se plătește o taxă la MADR cu valoarea cuprinsă între 2 și 4 euro, în funcție de clasa terenului agricol.
Eu as avea de plătit 3000 de lei conform tarifelor din link.
Procedura cu aceste tarife a fost adoptată pe 25 mai 2018.
Certificatul de oportunitate pe baza căruia se face puz-ul specifică aviz de la Direcția pentru agricultură și dezvoltare rurală, DADR. Aviz care a si fost obtinut(2000 lei) însă când dosarul a ajuns la consiliul județean au spus că nu mai e bun avizul de la DADR si ca trebuie de la MADR, bineînțeles cu taxa de rigoare.
Întrebarea este
Se pot cere acte(sau taxe) dacă nu sunt cerute in avizul de oportunitate?
Va mulțumesc.

[ link extern ] "

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Exista vreo modalitate pt a fi in legalitate in urmatoare situatie?detin un teren extravilan si as dori sa construiesc o pensiune...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Terenuri cristea laura monica cristea laura monica ce trebuie facut pentru trecerea unui teren extravilan in intravilan? (vezi toată discuția)