avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensie persoană fără venituri in tara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensie persoană fără venituri in tara

Buna dimineata
Numele meu este L.Dumitru si va rog sa imi spuneti ce pasi sunt de urmat pentru o persoană care lucrează în străinătate fara acte si doreste sa plateasca lunar cotizația pentru pensie.?Are 54 de ani
Multumesc mult
Cu stima
L. Dumitru
liliand50@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara justice2004 justice2004 Buna ziua, Am probleme cu obtinerea pensiei alimentare in procent de 25% si anume: - piritul nu mai are alt copil in intretinere (actuala sotie a dinsului ... (vezi toată discuția)
Neplată pensie de întreținere, tatăl plecat la muncă în uk anamaria20210 anamaria20210 buna ziua! am urmatoarea problema si sper sa ma ajute cineva cu cateva raspunsuri! fostul sot e plecat in anglia de 2 ani de zile. in iulie s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Intretinere copil dupa 18 ani h_suzana h_suzana Care este procedura pentru solicitarea pensiei de intretinere , dupa implinirea varstei de 18 ani a copilului , in prezent student la facultate , invatamant de ... (vezi toată discuția)