avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.

Ora estimata: 12:00
Complet: C3-5 Camera Consiliu-NCPC
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în baza titlul executoriu reprezentat de Contractul de credit nr. 35547NP/24.07.2017, la care se adaugă şi cheltuieli de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 11.07.2018.
Document: Încheiere finală camera consiliu 11.07.2018

Întrebarea este in cat timp se va face poprirea, eu maine pe 13 iau salariu, se poate sa mai dureze pana la poprire sau am deja contul poprit. Va multumesc mult !!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:50, 13 Iulie 2018
Un raspuns daca se poate va rog frumos!!
Mai dureaza, trebuie sa primeasca executorul hotararea redactata.
Va multumesc mult!! si o ultima intrebare daca doriti, aceasta executare este de la un credit ifn. Eu am luat de la acel IFN 3 împrumuturi, in diferite luni si mi s-au facut 3 dosare desi împrumutul e de la acelasi IFN, nu am putut sa fac refinantare si dn motivul acesta. e posibil asa ceva? risca sa mi se puna poprire pe jumatate din salariu sau 33% ? Va multumesc frumos si o zi buna!
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Mihai3334, utilizator
pe 50 % din salariu se va infiinta poprirea. Atentie la bunurile mobile pe care le aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Paratul1 Paratul1 Buna ziua. Problema mea sta in felul urmator. Am avut luat un credit IFN, pe care din motive financiare nu l-am mai putut achita. Am fost dat în judecată, si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)