avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda RATUC
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda RATUC

Buna ziua, Am primit si eu o amenda fiindca aveam abonamentul expirat.In cazul in care pe chitanta respectiva a fost notat indoeformatia de pe tichetul de abonament: numele corect dar adresa incorecta(intre timp ne-am schimbat adresa),nr si seria buletin incorect (a fost schimbat).In cazul in care nu as plati amenda am inteles ca se va adauga la impozit.Sunt curioasa daca este deajuns numele sa te identifice...Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen MATEI , utilizator 15:36, 12 Iulie 2018
Buna ziua!
Despre ce chitanta faceti referire? Ati platit pe loc amenda sau vi s-a intocmit un proces verbal de constatare? Numarul si seria cartii de identitate a fost una valabila la data respectiva, desi intre timp Dvs. v-ati schimbat cartea de identitate, ar putea sa va identifice in baza seriei si numarului detinut anterior, avand in vedere si data emiterii actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)
Buletin emis cu informatii gresite vistarom vistarom Buna ziua, Astazi am observat ca buletinul (de fapt cartea de identitate) care mi-a fost emis de curand contine adresa de domiciliu cu o mica greseala (in ... (vezi toată discuția)
Revisal_se trece seria si nr ci? Maria Gradinaru Maria Gradinaru Buna seara, in cazul unei persoane care a fost angajata la firma x, apoi a incetat contractul de munca, iar dupa doi ani de zile se angajeaza din nou la ... (vezi toată discuția)