avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fondul scolii este obligatoriu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fondul scolii este obligatoriu?

Buna ziua,fiica mea a intrat la liceul de arte plastice.Dorind sa duc fisa de transfer pt aprobare la scoala unde a studiat fetita,am fost atentionata si prin sms sa platesc fondul scolii restanta (200lei)si "donatia"la scoala,de 900 lei,obligatoriu.Daca scrie "donatie",de ce este obligatoriu sa platesc suma fixa scrisa pe hartie?Va rog frumos sa imi spuneti ,este legal?Imi pot conditiona semanarea fisei de transfer?
Cu respect,
Cristina
Cel mai recent răspuns: Cricri27 , utilizator 22:41, 12 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Niciunul dintre aceste fonduri nu este obligatoriu, ba chiar sunt nelegale!
Va multumesc mult pentru raspuns.Ce pot face daca nu semneaza fisa de transfer,in urma admirerii la alta scoala?
Cu mult respect,
Cristina Druta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere scrisa, prin secretariat, de eliberare fara conditionarea platii fondului scolii si donatiei, pastrand o xerocopie pt.dv pe care sa vi de puna numar de inregistrare! Faceti mentiunea ca veti solicita sprijinul Inspectoratului scolar, in cazul nerezolvarii situatiei.
Va multumesc mult. Va doresc o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul scolii condionat Cricri27 Cricri27 Buna ziua,fiica mea a intrat la liceul de arte plastice.Dorind sa duc fisa de transfer pt aprobare la scoala unde a studiat fetita,am fost atentionata si prin ... (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)