avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere

buna
am o intrebare-un om care este ruda de noi vrea sa rezilieze un contract in care scrie ca o familie va ajuta pana la moartea lui schimbul unei case.
Barbatul a murit iar femeia nu a facut un an nimic ce scria in contract-si nu vrea sa rezilieze contractul si vrea bani cu care a renovat casa,dar n-are nici o chitanta.
Intrebarea mea este ca are dreptul la bani sau nu.
Au locuit in casa si inaintea de a scria contractul-omul are dreptul de a cere bani pentru chirie pentru acest ani,
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 10:05, 14 Iulie 2018
Pai daca a renovat casa inseamna ca a ajutat, nu?
Ce scrie in contract ca trebuia sa faca?

Spune-mi ca sa vedem daca se poate rezilia contractul cu clauza de intretinere.

Daca se reziliaza contractul, instanta o sa trimita expert sa evalueze renovarea si va da decizie ca proprietarul sa plateasca renovarea si imbunatatirile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de evacuare concubin marica85 marica85 Buna ziua! Va rog sa va dati o parere cu privire la problema mea. Mama a murit in urma cu trei ani, tata la fel in urma cu 26 ani. Dupa cativa ani de la ... (vezi toată discuția)
Ce sanse credeti ca am sa castig procesul? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, nu stiu daca am postat intrebarea unde trebuia, dar poate imi puteti da un sfat. Parintii mei au facut un contract de inchiriere pe 1 an de zile ... (vezi toată discuția)
Recurs contra evacuare imobil corina61 corina61 In anul 2003, am inchiriat pentru 3 luni, un apartament, de la o ruda. Intelegerea dintre noi, din pacate nescrisa in vreun document, dar care poate fi probata ... (vezi toată discuția)