Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Doua facultăți

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare nelamurire. Am urmat timp de 3 ani de zile cursurile unei facultati, la buget, insa nu mi-am dat licenta. Acum as dori sa ma inscriu la o a doua facultate, dar as vrea sa susțin și examenul de licența de la prima. Este posibil acest lucru? La a doua facultate cu ce acte ar trebui sa ma înscriu ținând cont ca nu am diploma de licența? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 07:38, 14 Iulie 2018
Poti sa faci si 10 facultati, nu are nicio importanta.
Daca ai bani.
Statul s-ar putea sa nu iti permita a doua facultate decat cu TAXA.
Desigur ca poti sa sustii licenta la prima facultate si sa te poti inscrie la a doua.
Poti lua o copie dupa diploma de la secretariat.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o intrebare. in ce conditii s-ar putea anula ... JJneea JJneea Buna seara! Am si eu o intrebare. In ce conditii s-ar putea anula o diploma de licenta? Mentionez ca eu am studiat la Facultatea de Drept, Universitatea ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de facultatea de drept Arawes Arawes As dori sa fac Dreptul...dar am o nelamurire...exista o singura specializare sau mai multe? Adica este o singura facultate dar poti alege ca profesie ... (vezi toată discuția)