avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant lichidare

BUNA ZIUA
La un bilant de lichidare nu am corelatie la formularul 10 intre coloana 1(completata cu sume la 31.12.2008) si coloana 2 ( care are sume in 0).
Ajutati-ma va rog.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: deniisa , utilizator 14:40, 4 Noiembrie 2009
La nici un bilant nu exista corelatii intre coloane (an precedent cu an curent), ci numai intre formulare si aceleasi coloane.
Exemplificati la ce rinduri si coloane va referiti.
Va raspund aici, pt ca ati deschis un subiect nou in loc sa raspundeti la cel deja deschis.
Corelatia aceea este pt bilanturile obisnuite si inseamna ca nu se poate ca suma intre ct de capital 101 si ct 1016 sa fie 0 sau negativ (adica toate firmele trebuie sa aiba capital social). Probabil ca dvoastra facind bilant de lichidare si dorind ca toate sumele de pe coloana 2 sa fie 0 nu va permite aplicatia.
Daca bilantul de lichidare este corect intocmit asa nu pot acum sa va raspund.
D-voastra depuneti la Registrul comertului bilant de lichidare dupa modelul bilantului anual ? Mi-a fost acceptat pt dizolvare fara lichidare, bilantul de lichidare pe o pagina A4 impreuna cu balanta in care toate conturile erau inchise fara a fi necesar modelul de bilant anual conform ministerului de finante
Da dupa modelul bilantului anual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire bilant 2008 Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog frumos sa-mi luminati si mie mintea intr-o problema, daca se poate: In anul 2008 am constituit rezerva legala de [b]40 le[/b]i. La intocmirea ... (vezi toată discuția)
Eroare in bilant stmadalina stmadalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand ... (vezi toată discuția)
Bilant de inchidere srl simoalin simoalin Buna ziua, Am si eu de intocmit bilantul de inchidere la un SRL. Am citit postarile de pe forum pe acest subiect, insa mi-a ramas neclar pe ce formular se ... (vezi toată discuția)