avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diploma de licenta falsa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diploma de licenta falsa?

Buna ziua tuturor...Ma confrunt cu o problema...O societate are ca angajat un jurist care, la angajare a preyentat doar adeverinta eliberata de facultate nu si diploma. La presiunea angajatorului, juristul a prezentat, intr-un final, o copie dupa diploma de licenta. Diploma respectiva atesta absolvirea examenelor de licenta in cadrul Facultatii de drept, Universitatea Bucuresti, in sesiunea ianuarie 1999. Probleme:1. Pe versoul diplomei apare ca materie de examen Teoria Generala a Dreptului. S-a sustinut asa ceva in sesiunea ianuarie 1999? Deoarece in sesiunea iunie nu s-a sustinut. 2. Diploma are pe antet mentiunea "Ministerul Educatiei Nationale". Dar stampilele aplicate poarta mentiunea "Ministerul Invatamantului". Pentru cine isi mai aminteste, s-a renuntat la titulatura de Ministerul Invatamantului in anul 1997, dupa ce ministru a devenit ANdrei Marga. Atunci ministerul a devenit al "Educatiei Nationale". Sa nu isi fi schimbat Universitatea Bucuresti stampilele, nici dupa doi ani? Ma intereseaza parerea voastra sau, daca se poate, opinia pertinenta, comparativa, a unui detinator de diploma de la Unibuc, Facultatea de drept, eliberata in anul 1999.
Cel mai recent răspuns: Mihai Valentin Neagu , Avocat 14:37, 4 Noiembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)
Licenta iulie 2009 spiru haret Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la noua HG 749/2009 , hotarare care elimina din lista universitatilor acreditata UNIVERSITATEA SPIRU HARET. Am ... (vezi toată discuția)