avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune?

Buna ziua,
In vederea efectuarii unor reparatii la imobilul in care
locuim si la recomandarea ferma a unor prieteni, am contactat un cetatean, detinator de Pfa pentru rezolvarea rapida a lucrarii. Bazandu-ne pe prieteni de incredere care ne pun in legatura cu un om de incredere, am dat respectivului cetatea 2000 ron pentru materiale, pentru a le aduce urgent si a incepe lucrarea. Au urmat saptamani de amanari, povesti, etc, cert este ca nu am mai vazut nici materialele, nici lucrarea, nici banii. Mentionam ca nu am incheiat niciun fel de act cu cetateanul respectiv pentru suma data.
Ce e de facut pentru a recupera suma? Sunt sanse sa mai vedem banii inapoi?
Multumim.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:16, 17 Iulie 2018
Probabil ca nu veti mai vedea banii.
Asa se intampla cand apelati la firme sau persoane neautorizate.
Mergeti la un avocat specializat in colectare de creante, nu la recuperatori.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa depuneti plângere daca credeti ca a fost înșelăciune în sens penal.
Va fi chemat probabil sa fie audiat.
Multumesc pentru raspuns.
Avand in vedere suma de bani de care suntem pagubiti - 2000 lei, cheltuielile unui demers legal s-ar justifica daca punem in balanta si probabilitatea de a nu castiga?
buna intrebare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar dvs. puteti raspunde. Normal este sa incercati sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie intre parteneri de viata Alina Cretu Alina Cretu Un cuplu au fost impreuna 5 ani jumatate. O perioada au locuit si impreuna.In ultimul an,ea i-a imprumutat lui, fara absolut nici o dovada,ci bazandu-se pe ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sally_daisy sally_daisy Buna dimineata tuturor, As dori un sfat in ceea ce priveste o situatie cu care ma confrunt si refuz sa cred ca nu exista o rezolvare. Cu doua saptamani in ... (vezi toată discuția)
Gestiune frauduloasa? Borza Borza Buna Am urmatoarea speta: Societate comerciala S.R.L. cu 2 asociati. Unul din asociati detine 90% iar celalalt 10%. Asociatul care detine 10% este numit ... (vezi toată discuția)