avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Supralegalizare Sentinta Civila Originala
Discuție deschisă în Traduceri

Supralegalizare Sentinta Civila Originala

Buna ziua!
Doresc sa supralegalizez o sentinta civila de divort eliberata de catre Judecatoria Sibiu pentru a fi tradusa si supralegalizata traducerea si folosita in Egipt.

De unde se obtine stampila in care scrie serviciul de supraleglizare pe Original ? De la Tribunalul Sibiu sau Ministerul Justitiei Bucuresti?

Este adevarat ca Sentintele originalele nu se mai supraleglizează la Ministerul Justitiei din 2005 ,această sarcină fiind preluată de către Tribunal ?

Multumesc

Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Ionela_Ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Recunosterea divortului egiptean in romania andreeaciolacu andreeaciolacu Buna ziua, m-am casatorit cu un cetatean egiptean in romania in bucuresti la primaria sector 6 in anul 1998.ultimul meu domiciliu a fost constanta.am plecat ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean egiptean adnana37 adnana37 Casatoria mea s-a incheiat in R.A Egipt la Ministerul de Justitie pentru ca aceasta sa fie valida si la noi in tara. Dupa casatorie Ambasada Romaniei din Cairo ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)