avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN Distributie materiale publicitare in cutiile ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN Distributie materiale publicitare in cutiile postale

buna seara, m-ar interesa si pe mine distributia de materiale publicitare in cutiile postale in ce cod CAEN se incadreaza.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: eu10 , utilizator 10:12, 22 Mai 2011
7311 Activităţi ale agenţiilor de publicitate

Printre altele aceasta clasa include si:

-distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor
Buna ziua, am o nelamurire cu privire la distribuirea materialelor publicitare.Eu distribui materiale publicitare in cutiile postale, am contract cu o agentie de publicitate.Intrebarea este in legatura cu persoanele care ma agreseaza verbal, poate chiar si fizic.Au dreptul sa faca acest lucru?Mentionez faptul ca sunt si persoane din scara respectiva, care doresc materiale publicitare.Exista o baza legala?
Cu aceasta problema se intalnesc multi pentru ca se strang multe materiale pe la cutia postala dar si pe jos, se face mizerie, unii le considera nefolositoare. Asta e. E bine sa evitati discutiile in contradictoriu pentru ca nu te poti pune cu toti.
Hmm...da, se strang materiale publicitare pe jos pentru ca oamenii sunt atat de civilizati, incat le scot din posta si le arunca pe jos.Atunci cine mai este de vina?Ar putea arata inteligenta daca ar face o polita pentru materiale publicitare.Sunt foarte constienta ca este suparator sa vezi mizerie, insa nu trebuie sa isi bata joc de munca mea.Este cel mai bine sa evit discutiile in contradictoriu, insa la un moment dat, in fata unor persoane exagerate cedez.Este imposibil! Pana la urma, doar nu fur, ba dimpotriva muncesc, este dreptul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu servicii (revanzare), unde se incadreaza in caen? guvrila guvrila Buna ziua, vreau sa revand niste servicii achzitionate en-gros. In spetza este vorba de distributie de pliante si hartii publicitare. Cumpar serviciul de la ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 asover asover care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod? (vezi toată discuția)
Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)