avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde solicit rambursarea taxei auto ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde solicit rambursarea taxei auto ?

Buna ziua. Unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera taxa auto, pe care am platit-o ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:49, 17 Iulie 2018
Adresati solicitare oficiala la unitatea teritoriala ANAF care dupa ce verifica va programeaza pentru restituire taxa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar miklossh miklossh Am platit taxa timbru judiciar de 300 lei in vederea deschiderii unui proces pentru recuperarea taxei auto. Intre timp s-a aprobat recuperarea taxei fara ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa de poluare? pantescu123 pantescu123 Buna ziua! Am avut un autoturism inmatriculat in anul 2011,adus din Germania,Spun ..am avut,,pentru ca acum l-am dat la remat ,asta doar pentru ca sa il scot ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto sherifu19 sherifu19 Buna iziua,am si eu o intrebare:Ce se intampla cu taxa daca eu ca potential cumparator al unei masini inscrise dupa 2007 pentru care a fost platita taxa auto ... (vezi toată discuția)