avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spatiul subteran la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spatiul subteran la bloc

Personal as considera ca spatiul subteran al unui bloc de locuinte, unde se pot face boxe cu folosinta individuala, face parte din "cota indiviza" a asociatiei locatarilor, respectiv al proprietarilor. Întrebare: E corect, ca fiecare proprietar de apartament are dreptul sa dispuna de o parte din acea cota indiviza subterana, ca nu este aplicabila "legea primului venit", pentru a avea o "boxa cu folosinta individuala" ???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:53, 17 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cota indiviza este o suprafata neidentificabila din partea comuna de imobil,respectiv din calea de acces imobil/scara,uscatorie,ghene gunoi,subsol tehnic,terasa
Daca in proiect constructia nu este prevazuta cu boxe,ISU nu accepta in subsolurile tehnice depozitarea de bunuri cu risc la incendiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune ... Vlad_mirza Vlad_mirza Buna ziua, Sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune 2 uscatoare si mai multe boxe, mai multi locatari ocupa deja boxele de la subsolul blocului ba ... (vezi toată discuția)
Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)