avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mașina radiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mașina radiata

Pot obține taxa de mediu dacă mașina este radiata ,scoasă din circulație ?
Cel mai recent răspuns: Carmen MATEI , utilizator 11:26, 23 Iulie 2018
Buna ziua! Sigur, daca aveti copie dupa chitanta, certificat de inmatriculare, cartea de identitate a vehiculului. E o taxa nelegala pe care ati suportat-o. O zi frumoasa!
La ANAF pentru restituire taxa auto,se depune chitanta exemplar original ,
Sfatul meu e ca niciodata sa nu predati acte in original. Se pot depune xerocopii pe care sa mentionati cu pixul “conform cu originalul” si sa semnati pe copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare fflavius fflavius In luna februarie 2007 am platit taxa de poluare sau cum ii spunea la momentul respectiv. In 2014 am dat masina la remat si am radiat o din circulatie, am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare pepystef pepystef Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum ... (vezi toată discuția)