avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantia materială
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantia materială

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta. La inceputul lunii mai 2018 am depistat o problema de sanatate, care am tratat-o printr-o operatie chirurgicala. De pe data de 07.05.2018 sunt in concediu medical, dar angajatorul imi opreste in fiecare luna garantia materială, desi este alta persoana in locul meu la servici care imi tine locul. Este normal?
Si a doua problema, pot depune demisia cand ma reintorc la servici?

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Garanție materiala gestiune MirelaSarbu MirelaSarbu Buna ziua! Vă rog sa ma ajutati cu raspunsuri in urmatoarea problemă. Lucrez intr-o firma, unde corespunzator postului meu mi se opreste garantie materiala. ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)