avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garanție Materiala gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garanție Materiala gestiune

Buna ziua! Vă rog sa ma ajutati cu raspunsuri in urmatoarea problemă. Lucrez intr-o firma, unde corespunzator postului meu mi se opreste garantie materiala. Am fost in concediu medical 3 luni consecutive si la reintoarcerea la servici am descoperit o lipsă in gestiune. Precizez ca si pe perioada CM mi s-a oprit garantia materială, iar o alta persoană mi-a ținut locul. Cine suportă acum paguba si cum pot rezolva această problemă.
Cel mai recent răspuns: MirelaSarbu , utilizator 18:37, 1 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoana care v-a tinut locul raspunde..... ati sesizat conducerea ?
Luni voi sesiza conducerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune MARTACESTI MARTACESTI In data de 11.12.2017 a fost efectuat inventar la gestiunea la care am fost gestionar, fara lipsuri, in data de 12.12.2017 sufar un AVC drept pentru care timp ... (vezi toată discuția)
Cand se foloseste garantia materiala bubutz bubutz Buna ziua, am si eu o problema. Sunt gestionar si timp de aproape 2 ani, mi s-a oprit garantie materiala, aproape de salariul net. Intr-una din zile, din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si acordarea bonurilor val.de masa,plusul la casa de marcat victor0744 victor0744 As dori daca se poate sa ma lumineze si pe mine cineva.Am mai intrat pe un forum de contabilitate dar fara raspuns. Asadar am avut un concediu medical de 10 ... (vezi toată discuția)