Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 carmenali	                   

Buna seara. Intrebarea mea este : daca eu sunt in perioada de proba si vreau sa imi dau demisia primesc in momentul in care prezint notificarea de demisie ... (vezi toată discuția)
	                    carmenali	                   

Buna seara. Intrebarea mea este : daca eu sunt in perioada de proba si vreau sa imi dau demisia primesc in momentul in care prezint notificarea de demisie ... (vezi toată discuția)

dorintanase2005	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare situatie:
Am un contract de munca pe incheiat pe perioada nedeterminata cu preaviz de 20 zile,dar ... (vezi toată discuția)
	                    dorintanase2005	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare situatie:
Am un contract de munca pe incheiat pe perioada nedeterminata cu preaviz de 20 zile,dar ... (vezi toată discuția)

ralucyb	                   

Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am fost concediata in perioada de proba printr-o simpla notificare fara nici o justificare, intrebarea mea este nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    ralucyb	                   

Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am fost concediata in perioada de proba printr-o simpla notificare fara nici o justificare, intrebarea mea este nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)