Carmen MATEI 
	    	Utilizator

Carmen MATEI 
	    	Utilizator	    

mass 
	    	Utilizator

mass 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 ContSters486608 
	    	Utilizator

ContSters486608 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Notsure	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
	                    Notsure	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)

geo-vem	                   

Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)

cata78	                   

Buna ziua . Probema mea e urmatoarea :  in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici  poprire ... (vezi toată discuția)
	                    cata78	                   

Buna ziua . Probema mea e urmatoarea :  in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici  poprire ... (vezi toată discuția)