avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Raman descoperita???
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Raman descoperita???

Buna seara am si eu o intrebare,sunt in concediu crestere copil 1 si insarcinata cu al doilea bebe. De pe data de 19 iulie-19 august tatal ar trebui sa stea acasa pt ca e ultima luna din concediu,insa nu o v-a putea lua. Al doilea copil i-l voi naste pe 20 sau 23 iulie si asta inseamna ca deja intru in perioada tatalui. Am inteles ca tatal dupa ce nasc trebuie sa faca o cerere precum nu e de acord sa ia ultima luna undeva pe bd magheru, dar asta si dupa ce voi avea certificatul de nastere al lui bebe 2. Eu voi sta 3 zile in spital,pt ca fac cezariana...iar noi nu suntem cununati stiu ca trebuie sa fiu si eu de fata cand vom depune actele pt certificat. Intrebarea mea este,daca voi intra in luna tatalui voi ramane descoperita??? Imi v-a afecta cumva la indemnizatia pt al doilea copil? Si ce urmeaza sa fac dupa ce tatal face accea cerere, care sunt urmatorii pasi ??
Va rog frumos ajutati-ma cu aceste informatii. Mtumesc frumos. O seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: Alexandra H , utilizator 14:20, 19 Iulie 2018
Imi raspundeti va rog frumos si mie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil maramary maramary Va rog mult sa ma lamuriti si pe mime...sunt insarcinata pe data de 7 iunie sunt programata la cezariana .dar eu pe 15 iunile fac 1 an de cand lucrez..ma pot ... (vezi toată discuția)