Buna ziua, ajutati-ma vva rog cu un sfat. Acum cativa ani am rămas cu ratele la bancă în urma, fapt pentru care am fost anunțat de către un executor judecătoresc că mi se va face oprire pe salariu până achit suma de 45000 de lei. Aceasta sumă a fost achitată în întregime anul acesta Am contactat banca la care făcusem împrumutul pentru verificare, dar dosarul cu creanțe, apărea ca fiind încă în sistemul dumnealor și nu a fost trimis către executor plus că nu se vede nicio plata . Iar astăzi să fiu informat că executorul a mai trimis încă o citație la angajator pentru a mi se opri încă o dată suma datorata. Ce pot sa fac in acest caz? Mulțumesc anticipat.
P.S.- îmi cer scuze daca am postat de 2 ori intrebare
Executarea silita poate continua daca nu s-a realizat integral obligatia prevazuta in titlul executoriu, precum si atunci cand nu au fost achitate cheltuielile de executare, precum si alte sume datorate potrivit legii. In caz contrar, executarea silita trebuie sa inceteze, executorul judecatoresc intocmind o incheiere de incetare a executarii, care se va comunica de indata creditorului si debitorului. Pentru lamuriri puteti solicita relatii de la executor cu privire la situatia actuala din dosarul de executare.
Buna ziua, suma datorata care apărea în titlul executorului , acum 4-5ani, era de 45mii lei, dar acum nu înțeleg de ce ar mai trimite încă o înștiințare cu aceeași sumă. Mulțumesc pentru raspuns. Și cum se face că banca nu știe de acest dosar, care nu a fost trimis executorului. Nu cred că se auto sesizează cineva in astfel de cazuri