avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decont vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decont vacanta

Lucrez in armata si sunt in concediu de crestere al copilului.Am drept la decontarea vacantei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 19 Iulie 2018
Nu. Toate drepturile salariale sunt suspendate in perioada concediului de crestere a copilului pana la 2 ani.
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de salariu in concediul maternal Diana P Diana P Buna ziua, Lucrez la aceasta companie de 2 ani. In contractul de munca sunt specificate 2 prime anuale: una de Paste si una de Craciun. Eu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului si primele chistef chistef Buna ziua. am intrat de curand in concediul de crestere a copilului, si la firma la care lucrez s-au dat zilele astea prime de Pasti. Nu gasesc nicaieri pe ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare in timpul concediului prenatal Anasl Anasl Buna ziua, As dori sa va intreb daca am voie sa primesc de la angajator venituri in perioada de 126 de zile concediu prenatal si postnatal? Ma refer la ... (vezi toată discuția)