avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de Identitate expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de Identitate expirata

Buna ziua,sunt un cetatean roman care a implinit de cateva zile varsta de 18 ani și am obligatia sa imi reinnoiesc cartea de identitate.As vrea sa stiu care sunt documentele de care am nevoie(cu exceptia cartii de identitate si a certificatului de nastere).Am nevoie de certificatul de casatorie al parintilor mei?În legătură cu documentele care fac dovada adresei de domiciliu,de ce document anume am nevoie?Documentele care atesta scolarizarea sunt necesare?As dori sa mai stiu daca este necesara și legalizarea acestor documente sau este de ajuns "original+copie".Va multumesc anticipat!
PS:Am citit undeva despre "fisa cu impresiunile decadactilare".Este necesara decadactilarea?
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Daniel Ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Obtinerea primei carti de identitate dupa 18 ani kass05 kass05 Am un nepot in virsta de 24 de ani din iasi are certificat de nastere dar nu si-a facut niciodata carte de identitate,cum trebuie sa procedeze pentru ... (vezi toată discuția)
Fara carte identitate la 21 de ani i0nela i0nela Am un amic care la varsta de 21 de ani nu are carte de identitate. Ce trebuie sa faca pentru a-si face buletinul? Va primii amenda pentru faptul ca nu si la ... (vezi toată discuția)