avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare adresa cadastru dupa parcelare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare adresa cadastru dupa parcelare

Buna ziua,

Am cumparat recent o casa (parte dintr-un duplex) construita pe un teren rezultat dupa parcelarea unui teren mai mare, pe care se afla o casa veche. Terenul este la intersectia a doua strazi, casa veche avand intrarea de pe o strada (strada X), iar casa mea de pe cealalta strada (strada Y).

Problema mea este ca adresa mea din acte este aceeasi cu a casei vechi, iar eu as vrea sa o schimb pe strada pe care se afla efectiv intrarea, cu un numar unic. Am intrebat la ghiseul de info de la primarie dar nu au stiut sa imi raspunda. Ma puteti indruma in directia potrivita?

Am facut si o schita, poate ajuta: [ link extern ]

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
Sorin B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorin B , utilizator 10:06, 1 August 2018
Primaria aloca numerele administrative, cf:
Normele tehnice privind procedurile de lucru specifice Registrului electronic național al nomenclaturilor stradale din 27.04.2017
Bun, pana la urma am gasit pe cineva la primarie care sa stie mai bine despre ce e vorba, procedura se numeste "schimbare adresa postala", e o cerere simpla care se depune la ei insotita de niste acte doveditoare (extras de CF, masuratori de la un topograf, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Casa intabulata fara numar atomatom atomatom Buna ziua Care este situatia juridica in Cartea Funciara a unei case intabulate fara numar? Va multumesc (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)