avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Copacii prea aproape de hotar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Copacii prea aproape de hotar

La 3,,,4 metri de hotar vecinul meu are 3 nuci de aproximativ 15 metri înălțime Credeți că am șanse sa scap de această problemă nu avem decât umbra Nucii sunt în fata casei. Vita de vie nu se face plantele mor Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 16:07, 21 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Confofm Codului civil, distsnta minima de la hotar la pomi/ arbori este de 2 metri. Deci, vecinul respecta distanta minima. Aveti dreptul de a taia crengile si radacinile care trec pe proprietatea dv. Mai mult, greu de obtinut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Vecinul taie de la gard pomii vechi de 40 ani? vasilegmx vasilegmx Am un vecin venit Nou prin Concubinaj.Vecina propietara nu a avut probleme cu Pomii care fäceu umbrä än amändouä pärtile mai ales Vara foarte pläcut.De ... (vezi toată discuția)