avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezilierea unui contract!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezilierea unui contract!

Buna,actionez pe PFA si doresc sa schimb punctul de lucru insa cei cu care am facut contractul de subinchiriere ma amana deja de 3 saptamani cu diferite scuze(trebuie sa imi inapoieze si GARANTIA care am oferit-o la inceput).Ce pot sa fac?Trebuie sa astept pana vor binevoii dansii sau?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:50, 23 Iulie 2018
Pana va inapoiaza garanția puteți deschide alt punct de lucru . Nu stați blocată de astfel de persoane
Ideea e ca nu ar cam vrea sa imi inapoieze garantia,in acest caz ce e de facut?

Petre Enache a scris:

Pana va inapoiaza garanția puteți deschide alt punct de lucru . Nu stați blocată de astfel de persoane

Nu prea mai doresc sa imi inapoeze garantia,deaceia nu imi reziliaza contractul .Ce e de facut in acest caz?
Notificare de punere de drept in întârziere pe obligația de a face. Ar fi bine sa faceti asta cu un avocat. De asemenea, dacă nu se conformează aveți posibilitatea sa i dați in judecata si sa va recuperați inclusiv cheltuielile ce le faceti cu aceste demersuri nu doar garanția.
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2018
Petre Enache, Avocat

Petre Enache a scris:

Notificare de punere de drept in întârziere pe obligația de a face. Ar fi bine sa faceti asta cu un avocat. De asemenea, dacă nu se conformează aveți posibilitatea sa i dați in judecata si sa va recuperați inclusiv cheltuielile ce le faceti cu aceste demersuri nu doar garanția.

Ma sfatuiti sa ii mai las cateva zile ,si apoi sa trimita un avocat acea notificare din parte mea?

Alte discuții în legătură

Fostul meu coleg de apartament a primit garantia in ... andrei366 andrei366 Buna ziua! Fostul meu coleg de apartament a primit garantia in valoare de 600 de euro, dar nu mi-a inapoiat suma de 300 de euro care mi se cuvine. I-am scris ... (vezi toată discuția)
Anulare contract prestari servicii dani0803 dani0803 in iulie 2013 am incheiat un contract cu o formatie de muzica pentru a-mi canta la nunta ce urma sa o fac in 07.06.2014, dar ulterior am aflat ca in acea data ... (vezi toată discuția)
Masini de jocuri in locatie cu contract de comodat Mioara Oprescu Mioara Oprescu Buna ziua, Sunt propietara unui local comercial inchiriat cu contract de comodat, contract in care nu am dat permis explicit pentru subinchiriere. In ciuda ... (vezi toată discuția)