avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fostul meu coleg de apartament a primit garantia in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fostul meu coleg de apartament a primit garantia in ...

Buna ziua! Fostul meu coleg de apartament a primit garantia in valoare de 600 de euro, dar nu mi-a inapoiat suma de 300 de euro care mi se cuvine. I-am scris de mai multe ori ca astept sa imi trimita banii, dar m-a blocat peste tot. Exista vreo sansa sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:45, 20 Octombrie 2025
Buna ziua, daca aveti dovada ca ati platit 1/2 din garantie, da aveti sanse. Trebuie sa il notificati prin punere in intarziere si apoi instanta, daca nu se conformeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unui contract! C .A C .A Buna,actionez pe PFA si doresc sa schimb punctul de lucru insa cei cu care am facut contractul de subinchiriere ma amana deja de 3 saptamani cu diferite ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie in cazul unui apartament inchiriat edm_addicted edm_addicted Ma scuzati daca am postat unde nu trebuia insa era singura arie care parea sa se apropie de problema mea. Asadar, am inchiriat un apartament acum vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie inchiriere. cateva sfaturi va rog! andreimihai84 andreimihai84 Buna ziua. Problema mea este in felul urmator: Am stat in chirie timp de 1 an de zile intr-un anumit spatiu, platind initial si garantie in valoare de 600 ... (vezi toată discuția)