avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Masini de jocuri in locatie cu contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Masini de jocuri in locatie cu contract de comodat

Buna ziua,
Sunt propietara unui local comercial inchiriat cu contract de comodat, contract in care nu am dat permis explicit pentru subinchiriere. In ciuda acestui fapt, chiriasul are instalate 4 masini de jocuri si 1 de pariuri, l-am avertizat verbal si in scris sa le scoata dar nu se conformeaza. Ce ma sfatuiti? Unde pot sa fac un denunt? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Mioara Oprescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mioara Oprescu , utilizator 11:13, 24 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este o nerespectare a contractului va puteti adresa instanței de judecată și va fi obligat la plata avocatului dvs.
Faceti notificare prin avocat mai întâi.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc, inteleg ca un contract de comodat in care nu apare scris ca are voie sa subinchirieze nu poate fi folosit in acest scop, nu-i asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt jocuri de noroc in spatiu cu contract de comodat Mioara Oprescu Mioara Oprescu Buna ziua, Sunt propietara unui spatiu comercial inchiriat in prezent cu contract de comodat, fara nici un alt act aditional. Anteiror acestui contract am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat si subinchiere Mioara Oprescu Mioara Oprescu Inteleg ca un contract de comodat pentru local comercial in care nu apare scris ca, chiriasul are voie sa subinchirieze nu poate fi folosit in acest scop, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)