avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacantă.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacantă.

Asistenții personali au dreptul la tichete de vacanță?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 22 Iulie 2018
1. Pentru recuperarea și întreținerea capacității de muncă a personalului salarial, angajatorii care încadrează personal prin încheierea unui contract individual de muncă pot acorda, în condițiile legii, bonuri de valoare, denumite în continuare vouchere de vacanță.

2. Instituțiile și autoritățile publice acordă, în limita sumelor prevăzute în buget alocate cu această destinație, în perioada 1 iulie 2017-30 noiembrie 2018, o singură indemnizație de vacanță sau o singură primă de vacanță, după caz, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucerele de vacanta Aurelia- Oana Aurelia- Oana Lucrez la DGASPC Bistrita-Nasaud și nu am primit vaucere de vacanță nici unul din angajati nu a primit și salariului care trebuia primit in data de 9 ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta de la stat cotimanis cotimanis Buna seara! Infirmierele sau ingrijitoarele din crese nu beneficiaza de tichete de vacanta sau nu se incadreaza in acea categorie de beneficiari ai ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta 2019 tuilleries tuilleries Buna ziua! Initial, pentru anul 2019 era stipulat ca se vor inlocui voucherele de vacanta cu o prima de vacanta la nivelul salariului minim brut, adica 1900 ... (vezi toată discuția)