~ final discuție ~
 george68feb	                   

Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile  ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
	                    george68feb	                   

Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile  ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)

ContSters87149	                   

Imi poate explica cineva ce inseamna termenul \" a pune concluzii\"? 
Ma pregatesc pt. un examen de traducator in domeniul juridic si imi tot bat capul cu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters87149	                   

Imi poate explica cineva ce inseamna termenul \" a pune concluzii\"? 
Ma pregatesc pt. un examen de traducator in domeniul juridic si imi tot bat capul cu ... (vezi toată discuția)

Diamandi	                   

Poate cineva o sa ma lamureasca... 
La una dintre sedintele procesului in care sunt reclamanta judecatorul spune \'invoca din oficiu lipsa calitatii procesual ... (vezi toată discuția)
	                    Diamandi	                   

Poate cineva o sa ma lamureasca... 
La una dintre sedintele procesului in care sunt reclamanta judecatorul spune \'invoca din oficiu lipsa calitatii procesual ... (vezi toată discuția)