avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonul fiscal este pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonul fiscal este pierdut

Buna ziua,

Daca am factura pe care este mentionat bonul fiscal cu care a fost achitata, dar bonul este pierdut cum pot sa inregistrez plata fara a mai cer duplicat dupa bon. Este corect sa fac o dispozitie de casa pe care sa mentionez,, decontare c.v. factura''?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bon fiscal pierdut, cum inregistrez plata in contabilitate? Cris1971 Cris1971 Buna seara, am achizitionat un bun la care am factura (am downloadat-o de pe site-ul firmei) dar am pierdut bunul fiscal cu care am platit. Cum inregistrez ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)