avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean turc, acordare permis de sedere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean turc, acordare permis de sedere temporara

Buna seara. Eu si prietenul meu de cetatenie turca intentionam sa ne casatorim la finalul acestui an. Am dori sa facem nunta in Romania iar mai apoi sa ne mutam domiciuliul in Brasov. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii despre acordarea de viza delung durata iar mai apoi de permisul de sedere permanenta. Mentionez ca prietenul meu a mai fost la mine in Romania cu viza acordata si fara alte probleme intampinate.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:42, 24 Iulie 2018
Dupa ce va căsătoriți el se întoarce in Turcia si solicita viza pentru reîntregirea familiei.. Puteți apela la un avocat sa va fie mai simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Sunt cetatean roman si peste doua saptamani am casatoria civila in Turcia cu un cetatean turc. Am vrea sa ne stabilim in Romania dupa aceea asa ca ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)