Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 selesdacian	                   

Cetatenii romani minori cu dubla cetatenie(romano-maghiara)trebuie sa indeplineasca conditiile de iesire din Romania prevazute de Legea 248/2005 ? IN SPETA:  ... (vezi toată discuția)
	                    selesdacian	                   

Cetatenii romani minori cu dubla cetatenie(romano-maghiara)trebuie sa indeplineasca conditiile de iesire din Romania prevazute de Legea 248/2005 ? IN SPETA:  ... (vezi toată discuția)

iulianativadar	                   

mama cu cetatenie dubla (romana /engleza)
tatal cetatean englez
domiciliul stabil in Anglia
copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
	                    iulianativadar	                   

mama cu cetatenie dubla (romana /engleza)
tatal cetatean englez
domiciliul stabil in Anglia
copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)

amaliabogs	                   

Am dubla cetatenie, germano-romana si detin pasaport german. Pasaportul si cartea de identitate romanesti au expirat. Domicilui meu stabil este in Germania dar ... (vezi toată discuția)
	                    amaliabogs	                   

Am dubla cetatenie, germano-romana si detin pasaport german. Pasaportul si cartea de identitate romanesti au expirat. Domicilui meu stabil este in Germania dar ... (vezi toată discuția)