avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord vecin autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord vecin autorizatie de constructie

Buna ziua,

Sunt in plin proces de a obtine autorizatie de constructie pentru un spatiu comercial (patiserie circuit inchis, fara vanzare directa) si locuinta personala. In acest sens, mi s-a cerut acordul notarial al vecinilor, numai ca unul din vecini este plecat in strainatate si nimeni nu stie nimic de el.
Ce fac in aceasta situatie?

Va multumesc,
O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
CatalinaO, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:05, 27 Iulie 2018
Fara acceptul tuturor vecinilor nu veti primi autorizatie de ctie. de la primarie. Va trebui sa-l gasiti pe vecinul plecat in strainatate.
Cum as putea sa gasesc o persoana despre care nu stie nimeni nimic de peste 5 ani?
Am incercat prin toate canalele disponibile. Nu are facebook, nu a lasatadresa la nici un vecin o adresa, nici la primarie.
Ce pot sa fac in acest sens? Chiar nu exista nicio portita legala pentru astfel de situatii?
Poate imi dati un sfat, cum as putea sa-l gasesc.
multumesc!
Nu isi asuma nimeni responsabilitatea sa va dea autorizatie daca nu exista toate documentele necesare la dosar, riscand sa primeasca o amenda contraventionala sau chiar sa ajunga in instanta.
Puteti sesiza politia si primaria (serviciul de evidenta a populatiei si serviciul de pasapoarte) si cere date despre respectivul vecin. Puteti sa contactati rudele acestui vecin (le cunosc vecinii, primaria).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Golire hazna BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua ! Pot fi amendatâ că golesc hasnaua cu pompa în canal ? Din cauza diferentei intre hasnaua mea si conucta din stradă nu pot racorda direct şi ... (vezi toată discuția)
Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Locuim in casa particulara, langa noi intr-o cladire care nu este izolat fonic, au deschis o sala de antrenament, Intrebarea mea este, daca in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare extindere de proprietate la directia de impozite si taxe locale pandaehmon pandaehmon Buna ziua, M-ar ajuta foarte mult sa aflu pentru o ruda daca s-au schimbat sanctiunile legate de nedeclararea unei extinderi de proprietate la Directia de ... (vezi toată discuția)