avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare taxa de timbru judiciar

Bună ziua,
Mi s-a admis o contestație la executare silita, decizia fiind definitiva. În decizie se menționează ca taxa de timbru urmeaza a fi recuperata cf art 45 lit f OUG 80/2013. Va rog să-mi spuneți dacă pe lângă, decizia definitiva legalizata și copia după taxa de timbru mai trebuie sa prezint ceva la organul fiscal de care aparțin, pentru ca am fost sa depun actele menționate mai sus și mi-au spus ca ar trebui sa ma duc la instanta să-mi mai elibereze o hârtie în care sa precizeze ca taxa de timbru a fost neutilizat.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 18:34, 31 Iulie 2018
Buna ziua!
Se depune o cerere la instanta pentru restituirea taxei de timbru.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara timbru - restituire Company Advising Company Advising Buna Ziua. Va supun atentiei urmatoarea situatie: contestatie la executare silita, achitare taxa timbru 1000 lei. Instanta nu se pronunta si asupra restituirii ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire - taxa timbru cris1951 cris1951 Buna ziua ,Cererea de restiuire a taxei judiciare de timbru ,OUG 80/2013 art 45. lit f) se taxează ? multumesc (vezi toată discuția)
Pot cere restituirea taxei de timbru? FloareaM FloareaM Am avut un proces de executare silita insa nu am solicitat restituirea taxei de timbru. Am pierdut in fond, am depus apel si am avut castig de cauzasi dosarul ... (vezi toată discuția)