avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Administrator fara salariu...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Administrator fara salariu...

Buna ziua...In noiembrie 2017 am deschis un SRL impreuna cu sotia unde suntem ambii si administratori si asociati... pe partea de retusuri si chiar de confectionare de textile...Putem lucra in firma fara salariu? Mentionez ca firma plateste 3% din incasari si contributiile datorate din dividende...Eu am si alt serviciu unde platesc deja contributiile pe salariu...
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:31, 3 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu exista obligatia unei societati sa aiba salariati. Asociatii pot lucra.
Dar eu ma refeream ca asociatii sunt si administratori si daca lucrand in SRL ,fara salariu, trebuie sa plateasca contributii...?
acest răspuns util
Nu trebuie.
Multumesc mult pentru informatii! Poate mai sunt si alte pareri...Tot aici pe forum am citit contrariul a ceea ce cred ca bine stiti!
acest răspuns util
Postati aici link-ul sa vedem ce s-a scris.

Alte discuții în legătură

Posibilitati salariu administrator firma andu11 andu11 Buna ziua. Detin o societate comerciala ( SRL - 2 asociati, 50-50%, ambii fiind si administratori ai firmei). Firma nu are angajati. Ce posibilitati ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil in cazul unui administrator de srl essteffan essteffan Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia are un II, insa din cauza ca este insarcinata, nu va primi indemnizatia de crestere copil atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Administrator votat fara remuneratie vrea sa fie remunerat retroactiv irina777 irina777 Administratorul (unul dintre asociati) a fost ales cu unanimitate de voturi in sedinta AGA din ian a.c. fara REMUNERATIE. Societatea comerciala este srl si ... (vezi toată discuția)