avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM in zile de weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM in zile de weekend

Buna ziua, am avut CM de joi pana luni. Eram de servici si sambata si duminica
Ce se intampla cu orele alea? Mai exact imi v a iesi norma orelor de lucru ? Pentru ca norma era împărțită si cu orele din weekend. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 28 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura una cu alta ... daca erati de serviciu, veti figura in pontaj ca fiind in concediu medical (de exemplu, 160 ore lucrate , 16 ore concediu medical)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos pentru raspuns, deoarece de la munca mi au spus ca trebuie sa recuperez acele ore, ca nu mi iese norma de lucru altfel.
Mai am inca o intrebare daca nu deranjez. Cate zile din 5 de CM se vor plăti daca 2 sunt in weekend? Repet ca eu eram pe program cu ore planificate in acel weekend. Nu m ar deranja daca s ar plati doar 3 din 5 cu conditia ca norma să nu mi fie afectată.
Vă multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se platesc numai zilele lucratoare ... 3 zile.

Pentru luna respectiva veti primi salariul aferent zilelor lucrate + indemnizatia de concediu medical pentru cele 3 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt asistent medical, însemnând că îmi desfășor ... TanislavM TanislavM Bună ziua! Sunt asistent medical, însemnând că îmi desfășor activitatea în ture atât ziua cât și noaptea precum și în weekend și sărbătorile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)